ROBAL_26, 4tech, po malutku do przodu chłopaki :diabelski_usmiech
Ślady po napisach na szybie
Zwiń
X
-
Ślady po napisach na szybie
Witam
Kupiłem auto z firmy w którym okazało się po czasie że były reklamy umiejscowione na szybie od strony wewnęrznej. Jak kupowałem nic nie było widać dopiero w trakcie zimy jak zaczeła się wilgoć zbierać na szybie to pojawiły się te napisy teraz są lekko widoczne. Chce się ich pozbyć bo reklamuję firmę "gumek". I trochę to Żonkę denerwuję jak pod jej pracę podjeżdżam z wielkim napisem "Du@@@". Macie jakieś sposoby. Spróbuję każdego. PozdrawiamWyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
-
-
Label remover. Obojętnie jaki. Na aukcjach internetowych znajdziesz tego trochę. Śmierdzi benzyną ale posmarowane miejsca po naklejkach czyszczą się rewelacyjnie.
Musisz takim środkiem wpierw jakby namoczyć miejsce do oczyszczenia odczekać trochę i wytrzeć jakąś szmatką czy ręcznikiem papierowym.
Pamiętaj o gumowych jednorazowych rękawiczkach bo rak nie domyjesz przez tydzien.
Środek jest bardzo latwo palny wiec po takiej kosmetyce potraktuj auto myjką.
Szmatką czy czymkolwiek czym bedziesz auto wycierał od razu tez wywal do kosza. Nie bedzie sie nadawała do ponownego użytku.
Litr specyfiku kosztuje ok 30 zł lub mniej.
Komentarz
-
-
peb, http://allegro.pl/tesa-adhesive-remo...114363509.html
używałem, sprawdzone, działa rewelacyjnie no i nie trzeba wietrzyć miesiąc
ale ważniejsze jest to czy masz pozostałości po kleju
czy po prostu szyby gdzie były naklejki "nie wyblakły" (nie wiem jak to fachowo nazwać),
bo wtedy to nie pomogę niestetyByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Wally, Kupię ten preparat i zobaczymy, resztek kleju zbytnio tam nie ma ale jak przejadę watą to się czepia więc poczekam na preparat i dam znać. Dzięki na razie za pomoc czekam też na info czy ktoś coś takiego miał i jak sobie poradził. PS Propozycje na takim jak dostałem na PW czyli wymiana szyb nie wchodzi w rachubę bo bym musiał wszystkie 7 wymienić tzn po 2 w drzwiach w nadwoziu i klapy. To bym musiał szukać w roczniku bo następny właściciel by szukał co z tyłu się działo że szyby z rożnych lat a autko nietknięte.Wyprzedaż garażowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miodowyWally jak sądzę też musiał przechodzić podobne przygody...Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
peb, obawiam się że masz bardziej wytrawione szyby dookoła naklejek i nic z tym nie zrobisz.
miałem takie coś u siebie po zaledwie 2 latach z naklejoną reklamą , na tylnej najbardziej.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Ja mam to na tylnej bocznych karoseryjnych i bocznych w drzwiach w sumie to 7 szyb.
[ Dodano: Sob 21 Mar, 15 13:41 ]
Czekam na specyfik który ma przyjść koło czwartku. Zobaczymy czy to podziała.Wyprzedaż garażowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwpeb, obawiam się że masz bardziej wytrawione szyby dookoła naklejek i nic z tym nie zrobisz.
miałem takie coś u siebie po zaledwie 2 latach z naklejoną reklamą , na tylnej najbardziej.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
Komentarz